VVV ZUNDERT

076-5978590 | VVV Nieuwsbrief

Trappist fietstocht

Proef Zundert Trappist – Fietsen naar Abdij Maria Toevlucht

De gidsen van VVV Zundert nemen U graag mee naar de poorten van de abdij, waar U de kerk en eventueel de abdijwinkel (indien geopend) kunt bezoeken. Tijdens de fietstocht langs lanen, heidevelden en de authentieke landgoederen waartussen de abdij ligt verborgen, vertelt de gids over de historie en het ontstaan van de trappistengemeenschap en over de wetenswaardigheden rondom Zundert trappist.
Gedurende de fietstocht wordt ook aandacht besteed aan de geschiedenis van de turfwinning in de directe omgeving en u wordt geattendeerd op de bijzondere flora en fauna in de schitterende landgoederen rondom Zundert. De gids zal onderweg  enkele keren stoppen om bezienswaardigheden toe te lichten. Het tempo wordt uiteraard aangepast aan de wensen van de groep.

De fietstocht start en eindigt bij VVV Zundert, gevestigd in het Vincent van GoghHuis, Markt 27 in Zundert . Na de fietstocht kunt u bij Auberge Van Gogh het trappistenbier Zundert proeven met eventueel een culinair hapje. In overleg kan de tocht ook op een andere locatie starten of eindigen.

  • Duur van de fietstocht: ca. 2 uur (lengte ca. 25-30 km) of ca. 3 uur (35-40 km)
  • Groepsgrootte: maximaal 20 personen per gids
  • Kosten gids:  € 60,- voor 2 uur of € 80,- voor 3 uur


Voor boekingen of informatie:  Tel.: 076-5978590 of vvv@vangoghhuis.com

Vraag vrijblijvend uw offerte aan