Het Zundert van Van Gogh

Treed hier in de voetsporen van Van Gogh en ontdek samen met een gids zijn roots die later zo van invloed zijn geweest op zijn werk.

U wordt ontvangen met Brabantse lekkernijen waarna u vervolgens op pad gaat met een gids. U maakt een dorpswandeling door Zundert en bezoekt onder meer de pastorie van zijn vader, de begraafplaats erachter waar zijn broers begraven liggen en de kosterswoning. Aansluitend bezoekt u op eigen gelegenheid het Vincent van GoghHuis, een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Het is geen klassiek museum maar een actieve belevingswereld waar u een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh ervaart.

Het Vincent van GoghHuis

Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Geen klassiek museum, maar een actieve belevingswereld, voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh en interactieve educatie. De vaste presentatie ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ staat op zichzelf, maar vormt ook een opmaat voor de wisseltentoonstellingen. Het programma van die tentoonstellingen richt zich op kunstenaars van de 20e en 21e eeuw die zich lieten of laten inspireren door werk en/of leven van Vincent van Gogh.

Het arrangement kunt u boeken tot 9 juni – maximaal 20 personen per groep.
Voor boekingen en meer informatie klik hier …