Winterwonderland 2019

22 december — 12:00

“Zundertse ondernemers brengen iedereen weer in feeststemming”

Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er van alles te doen in de gezellig versierde Molenstraat en omgeving. Op het uitgebreide programma staat bijvoorbeeld een gastvrije open deurendag. Uiteraard is hierbij ook volop eten en drinken te verkrijgen. Zin in oliebollen? Bij de oliebollenkraam zijn verse oliebollen te koop. Die zijn niet alleen overheerlijk, met de aankoop van oliebollen steunt u meteen ook het goede doel. Alle opbrengsten gaan dit jaar namelijk naar Stichting WensAmbulance Brabant. Blaaskapellen zorgen voor een sfeervolle muzikale noot. Een extra duit in het zakje doet hierbij het tijdens Winter Wonder Land voor de eerste keer te bewonderen reuzenorgel in de Molenstraat. Vanzelfsprekend ontbreken ook de traditionele Kerstman en zijn Kerstvrouw niet. Bijgestaan door een steltenloper die gratis lekkernijen en cadeautjes uitdeelt, flaneren zij van 12.00 uur tot 17.00 uur door Winter Wonder Land.

Niet alleen de ondernemers geven hun visitekaartje af. Ook verschillende verenigingen en goede doelen uit de gemeente Zundert presenteren zich aan het publiek. Dat doen zij via gratis beschikbaar gestelde kramen. Het draagt alleen maar bij nóg meer beleving op straat tijdens Winter Wonder Land. Natuurlijk is ook gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Het overdekte springkussen van vorig jaar is verdwenen. In de plaats daarvan komt er een voor de kinderen superleuke verrassing. Vanwege het grote succes in voorgaande jaren is er ook tijdens de komende editie van Winter Wonder Land weer ruimte gereserveerd voor het populaire treinstation dat halverwege de Molenstraat een tijdelijke plaats krijgt. De wat kleinere kinderen kunnen hier van 12.00 uur tot 17.00 uur op het treintje stappen dat met hen een ritje door de Molenstraat maakt. Even uitblazen? De horeca voorziet u graag van een natje en een droogje zodat u gezellig kunt nagenieten van de opgedane ervaringen en indrukken. Als het moet tot ’s avonds laat!