Week van het Atelier – Concert

14 juni, 2015 — 14:00 t/m 16:30

Dit voorjaar laat het Hurks Genootschap u weer meegenieten van een Week van het Atelier op de Oude Buisse Heide.
De hele omgeving straalt rust en inspiratie uit. Niet voor niets liet kunstenaar Richard Roland Holst hier zijn atelier bouwen en schreef zijn vrouw Henriette er haar mooiste gedichten. Ook nu nog is het een geliefde plek voor kunstenaars om inspiratie op te doen voor een meesterwerk.
Het atelier is doorgaans niet vrij toegankelijk. Deelname aan een van onze activiteiten is daarom een unieke kans om deze bijzondere plek van dichtbij te bekijken.
Drie jonge muzikanten verzorgen op zondagmiddag 14 juni een concert met gitaar en zang in de intieme ruimte van het atelier.
Gitaristen Jaap Majoor en Robin Ros en sopraan Marjolein Verbraak verzorgen een middagvullend programma.
Bij mooi weer is het ook buiten goed toeven en geniet u vanaf de picknicktafel of liggend in het gras van de oorstrelende klanken van dit trio.
Zij nemen u mee op een bijzondere reis. Toegang tot het concert is gratis.

14 juni, 2015
14:00 t/m 16:30