Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Wandeling langs kunstwerken “Landkunst 2014”

26 oktober, 2014 — 10:00 t/m 17:00

Het Van GoghHuis heeft in samenwerking met Natuurmonumenten en BKKC voor de derde maal “Landkunst op de Buisse Heide” georganiseerd.

Vincent van Gogh kwam er in zijn jeugd regelmatig om te wandelen. Henriëtte en Richard Roland Holst maakten er in het begin van de twintigste eeuw een artistieke buitenplaats van en ontvingen er tal van gasten uit de wereld van politiek, kunst en literatuur. De Herenkamer, de Angorahoeve en het Atelier Roland Holst zijn in oude glorie hersteld en er zijn verschillende routes uitgezet, waaronder de Gedichtenroute van Henriëtte Roland Holst.

Langs deze route kunt u nu genieten van het werk dat de kunstenaars hiervoor speciaal hebben vervaardigd tijdens hun verblijf in Atelier Roland Holst en de schrijvers in de Angorahoeve.
Laat u zelf verrassen door deze inspirerende omgeving en de bijdragen van kunstenaars en schrijvers en kom op zondag 26 oktober naar de Buisse Heide.

Op zondag 26 is er een speciale wandeling georganiseerd voor u en uw vrienden. U bent om 10.00 uur van harte welkom bij de Herenkamer, Roosendaalsebaan 19, 4885 KC Achtmaal. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar. Er staan gidsen voor u klaar om u mee te nemen voor de uitgebreide of de wat kortere wandelroute.

Details

Date:
26 oktober, 2014
Time:
10:00 t/m 17:00

Venue

Oude Buisse Heide
Achtmaal, + Google Map