Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Wandelevenement Zundert

27 april, 2014 — 08:00 t/m 11:00

wandelevenement zundert
Zundert – Hebt U zin in een gezellige en ontspannende wandeling op de zondagochtend? Heerlijk wakker worden in de buitenlucht. Dat komt goed uit, want Wandelevenement Zundert maakt dit voor U mogelijk.
Tegenwoordig zie je overdag of in de avond hele groepen wandelaars maar ook individuelen het nuttige met het gezonde combineren. Nuttig voor het sociale contact en dat wandelen gezond is weten we allemaal. Op zondag 27 april a.s. nodigen wij U daarom uit om hieraan deel te nemen. De wandeltocht zal U de mooie natuur in het buitengebied van Zundert laten zien met o.a. Stuivezand, Raamberg, Tiggelt en Pannenhoef.

Er zijn vijf verschillende afstanden te weten 6, 10, 15, 20 en 25 km, maar ook een combinatie van deze afstanden is mogelijk. Iets over de helft van de route zal ook een pauzepost met toilet aanwezig zijn, waar koffie, thee en fruit gratis wordt aangeboden. Ter versterking van de inwendige mens kan ook een belegd broodje en/of soep genuttigd worden.
U kunt deelnemen aan dit wandelevenement tegen een gereduceerd bedrag (kinderen tot 6 jaar mogen gratis meelopen). De tocht is bijzonder geschikt voor zowel jong als oud.

Tevens is het natuurlijk ook heel gezond om met het volledige gezin de frisse lucht in te gaan. Bent U een liefhebber van Nordic Walking, dan is deze tocht ook geschikt voor U. Ook eventuele loopgroepen, die hun conditie op peil willen houden kunnen zich gemakkelijk aansluiten.

Voor de wandeltochten van 20 en 25 km kunt U zich inschrijven van 8.00 tot 9.30 uur.
Voor de 6, 10 en 15 km is dit het geval tussen 8.00 en 11.00 uur, alle bij Café Stuivezand, Bredaseweg 43, Zundert; er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor auto’s en fietsen.

Details

Date:
27 april, 2014
Time:
08:00 t/m 11:00

Organizer

Wandelevenement Zundert
Phone:
06-50204025
Email:
wandelevenementzundert@gmail.com
Website:
www.wandelevenementzundert.nl

Venue

Cafë Stuivezand
Bredaseweg 43
Zundert,
+ Google Map