VRC Zundert maakt en verkoopt vogeltaarten

3 oktober — 13:00 t/m 16:00

Aanstaande weekend verkopen de vrijwilligers van het Vogelrevalidatiecentrum Zundert vogeltaarten voor tuinvogels. De opbrengst komt ten goede aan de opvang van de dieren in het centrum.

De taarten zijn te koop bij het centrum zelf en op de parkeerplaats bij Albert Heijn Zundert.

Eigenlijk was de jaarlijkse open dag van het centrum gepland op zondag 3 oktober, maar vanwege COVID-19 en de geldende maatregelen is er besloten om toch geen open dag te organiseren. Buiten dat de open dag er is om een inkijkje te geven in wat het centrum doet, is het ook een dag waarop het centrum een extra centje probeert te generen. Om dit gemis op te vangen heeft VRC Zundert de vogeltaarten-actie georganiseerd in het weekend van 2 en 3 oktober.

Samen met de vrijwilligers wordt er hard gewerkt om zoveel mogelijk mooie en creatieve vogeltaarten te maken. Een vogeltaart is een boomschijf (gedoneerd door Brabants Landschap) die rijkelijk belegd is met allerlei zaden, noten en ander lekkers voor de vogels in de tuin. Ideaal om tijdens het najaar buiten weg te zetten en de vogels te verwennen, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Wilt u ons en de vogels in de tuin dus een handje helpen, kom dan een vogeltaart kopen op zaterdag 2 of zondag 3 oktober.

Verkooppunten: VRC Zundert & Parkeerplaats Albert Heijn Zundert

13:00 t/m 16:00