Voorstelling: van Ligten & van der Poel: ‘Forever 27’

11 december, 2020 — 20:30

| €18,00

Muziek van Janis Joplin, Jim Morrisson, Brian Jones, Nirvana, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Jeff Buckley, Robert Johnson en vele anderen!

De 27 club, Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Toen rond 1970 in korte tijd de 27-jarigen Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison overleden werd het verband voor het eerst gelegd en een club gesuggereerd. Later voegden o.a. Kurt Cobain van Nirvana, Amy Winehouse, Jeff Buckley en met terugwerkende kracht bluesgitarist Robert Johnson zich tot de club. In de regel zijn de leden van de Club van 27 invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik.

De voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen

U kunt voor deze voorstelling eventueel op de wachtlijst worden geplaatst. Als vóór 11 december het maximale aantal van 30 bezoekers wordt verruimd, of als al verkochte kaartjes worden afgezegd, kunt u dan de voorstelling toch bezoeken.

U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar theater@cczundert.nl.

11 december, 2020
Cost: