Verhalenwedstrijd Schrijf een brief aan Van Gogh

1 november, 2015 — 14:00 t/m 17:00

Op 1 november is de feestelijke prijsuitreiking rondom de verhalenwedstrijd ‘Schrijf een brief aan Vincent Van Gogh’
De afgelopen maanden zijn schrijvers uit het hele land aan de slag gegaan met dit thema. De hoofdprijs is een weekend in het atelier dat in 1918 speciaal voor het echtpaar Roland Holst is gebouwd op de Oude Buisse Heide. De eerste prijs is een weekend in een unieke design bungalow die door 2 ontwerpers is ingericht in het Van Gogh thema.
Graag willen wij u ook inspireren, daarom nemen wij u mee voor een korte wandeling langs natuur en kunst waar een speciale expositie is ingericht; hedendaagse kunstenaars en schrijvers laten zich opnieuw inspireren door dit bijzondere landgoed én door Vincent van Gogh.
Het programma
14.00 uur Ontvangst op de Buisse Heide in de Herenkamer
Aansluitend ontvangst met koffie/thee
16.00 uur Bekendmaking van het juryrapport, tevens prijsuitreiking, gevolgd door een feestelijke borrel
17.00 uur Afsluiting
Neem goede schoenen en eventueel een regenjas mee.

1 november, 2015
14:00 t/m 17:00