Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Van Gogh Live

25 juni — 19:00 t/m 26 juni — 01:00

Hét popfestival van Zundert.

Het jaarlijkse gratis toegankelijke popfestival van Zundert. Ieder jaar kun je genieten van een aanbod van live muziek in de breedste vorm.

Zondag 26 juni: Fleur
Fleur! Yé-Yé meisje avant la lettre. Ze heeft de looks, de bewegingen en een stem die klinkt als een koel briesje op een warme zomerdag.

Zaterdag 25 juni: Mount Mono
Geïnspireerd door Southern Rock sounds creëert Mount Mono een meeslepend geluid waarbij de solide ritmesectie (two decades in the making) de basis vormt. Je wordt door de vierkoppige band uit Breda meegevoerd door het extatische geluid van de gitaarriffs, waarna de omhelzende vocals een warme kus achterlaten op je ziel.

Zaterdag 25 juni: Fokko
Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, die zijn eerstewereldproblemen vertaalt naar puntige rocknummers met kenmerkende directe teksten. Vaak droog, wrang en cynisch, met titels als ‘Karin Heeft Geen Corona’ en ‘Alles Gaat Kapot En Ik Trek Het Niet Meer’. Live ontpopt Fokko zich als ontwapenende frontman met strakke band en energieke rockshow.

Zaterdag 25 juni SMOOTH LEE
In de traditie van “Rebel music” en “Rock against racism” brengt het zevenkoppige SMOOTH LEE een opzwepende mix van punk, reggae en ska, gepeperd met invloeden uit soul en dub. Geïnspireerd door bands als The Clash, The Ruts en The Specials, brengen ze hun songs met een eerlijkheid en enthousiasme die aanstekelijk werken. Ondanks deze diepgewortelde inspiratie, Klinkt SMOOTH LEE onmiskenbaar fris en eigentijds.

Zaterdag 25 juni: Ginless
Misschien ken je Ginless nog wel onder hun vorige naam: WOESTKUS. Deze vier gasten uit de lokale stal maken een stevige mix van pop en rock ’n roll. Een mix die overigens veel verder gaat dan alleen pop en rock en roll. Denk aan alternative/indie/70’ met een ronkende bas en schreeuwende gitaar!

Tijden: Zaterdag 19:00-01:00 Zondag 13:00 tot 18:00

locatie: Van Gogh Live vindt plaats op het Van Gogh Plein midden in de dorpskern van Zundert. Navigatie: Bredaseweg 14 881 DC Zundert.

Details

Start:
25 juni — 19:00
End:
26 juni — 01:00
Website:
http://www.vangoghlive.nl/