Uniek pop-up melkbusconcert

7 april, 2017

Een pop-up melkbusconcert is een last minute muziekconcert zonder entree vooraf.
Pas na afloop van het concert bepaald de bezoeker wat het waard was…
Komende vrijdag staat er een melkbusconcert gepland in Zundert.

Kom kennismaken met dé ultieme Neil Diamond tributeband. Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan bestaande uit de Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (o.s. Soulsister, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau), Niels Verheest (Blue Blot, The Internationals), Luc Canters en zangeressen Emilie Leysen en Nathalie Van den Meutter.

Ze trakteren u op een wervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester.
Neil Diamond’s songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

Bij pop-up hoort binnenvallen maar vooraf even aanmelden is ook prettig. Dan kan door een mailtje te sturen naar: bijons@inzundert.nl met ‘wij komen’ en aantal personen. Kom alleen, kom samen, neem je collega’s mee, vrienden, relaties. Iedereen is welkom!

7 april, 2017

Bij ons… in Zundert