Unanime Sfeervolle Ontmoeting

27 september, 2014 — 20:30

| €7.50

Na een geslaagde samenwerking met De Zundertse Komedie, bij de voorstelling Rooie Sien in mei van dit jaar, is er weer een co-productie voor Unanime. Deze keer is er een samenwerkingsverband met Vocal Group Happy Sound.

Vocal Group Happy Sound is opgericht in 1996 en komt uit Hegelsom in Noord-Limburg. Het koor bestaat uit 37 leden en staat onder leiding van dirigent John Wauben. Tijdens de muzikale rondreis die zij maken, treden zij graag op met andere koren. Zo ook deze avond met Unanime.

Unanime is bekend in Zundert en omstreken, maar ook buiten de dorpsgrenzen. Denk daarbij aan optredens in de poptempel Paradiso in Amsterdam en deelname aan het korenfestival Middelburg VÓLkoren.

Unanime kan altijd rekenen op een volle zaal en wij verwachten dat dit deze keer niet anders zal zijn. Beide koren brengen een gevarieerd repertoire dat ervoor zal zorgen dat u zingend naar huis gaat!

27 september, 2014
Cost: