Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Tupperwareavond voor mannen!

10 december, 2016

Geen plastic – wel bier, ruige meubels, tattoos en veel meer moois
Op zaterdag 10 december is Eet- en Biercafé Den Hoek in Zundert het thuis van een uniek evenement: de eerste Tupperwareavond voor mannen! Een avond speciaal voor mannen die van een goede pint en dito interieur, kleding en auto’s houden. Dus geen handige stapelbare bakjes en snel drogende slacentrifuges maar wel stoere tassen en horloges, bierproeverijen en een meesterbarbier.
Allesbehalve plastic meuk
Natuurlijk is de naam van deze avond een knipoog naar de overbekende bijeenkomsten waarbij dames al theedrinkend plastic meuk bestuderen: het gaat natuurlijk eigenlijk om de gezelligheid. Het is daarom ook niet vreemd dat als locatie is gekozen voor Eet- en Biercafé Den Hoek, dat bekend staat om het ruime en buitengewone assortiment speciaalbieren. Daarnaast is de Scheldebrouwerij aanwezig met hun karaktervolle bieren die variëren van witbier tot stout en is er een IPA-proeverij. Lekker voor bij de verse, authentieke burgers die ook verkrijgbaar zijn.
De uitwendige mens
Ook present op de Tupperwareavond zijn regionale en iets minder lokale kleine ondernemers die zich hebben gespecialiseerd in producten of diensten speciaal voor mannen. Zo is daar barbier Kurt uit Zundert die de heren een strakke coupe kan aan meten en kennis zal laten maken met de geneugten van een hot towel scheerbeurt. De befaamde Serguei van Tattoo Ser vertelt je graag alles over wat er mogelijk is op het gebied van lichaamsversiering en het zelf ontwerpen van tatoeages. Zeker ook de moeite zijn de handgemaakte metalen sieraden van Soul Twister en de casual chique outfits voor mannen van elke leeftijdvan ZoVaderZoZoon.
Vakmanschap voor mannen
Speciaal voor deze avond komen de mannen van Lumbr helemaal vanuit de Achterhoek naar Zundert. Hun authentieke houten horloges en andere gadgets zijn inmiddels een nationaal begrip geworden. Urban Bozz presenteert de mooiste stijlvolle tassen, speciaal voor heren. Voor stoere aanwinsten voor elk interieur kunnen mannen terecht bij Keigaaf Creatie, Roest Rauwe Perfectie en Gevat; ze zijn gespecialiseerd in bijzondere meubelstukken en accessoires. ZAPPsautodetailing geeft uitleg over het beste onderhoud en Carsounds over het beste geluid van je bolide.
De Tupperwareavond voor mannen is een feest voor iedereen die van ruige spullen houdt. En omdat er ook vrouwen zijn die een vleugje stoer wel kunnen waarderen zijn ook zij welkom op 10 december, weliswaar met (opplak)snor want laten we het wel zo mannelijk mogelijk houden.

De avond is gratis toegankelijk en gaat van start om 20.00u bij Eet- en Biercafé Den Hoek in Zundert.

Details

Date:
10 december, 2016

Venue

Eet- en Biercafé Den Hoek
Rucphenseweg 14
Zundert,
+ Google Map