Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’

1 juli, 2018 — 08:00 t/m 20:00

Een evenement ontstaan uit het DNA van ons dorp. De liefde en passie voor het fietsen.
De wielersport die ons dorp al zoveel mooie herinneringen heeft gebracht.

Met de toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ wil Stichting Wielerdorp Rijsbergen de recreatieve en sportieve fietssport stimuleren, van jong tot oud. Zoveel mogelijk mensen laten genieten en bewegen in het prachtige en veelzijdige landschap van onze regio. Dat alles overgoten met Bourgondische gastvrijheid, de typische ‘sfeer van Rijsbergen’. Een kwalitatief hoogwaardig evenement waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.
Deze toertocht heeft een absoluut bovenregionaal karakter, Deelnemers komen uit binnen en buitenland en door de Regio West-Brabant zijn we uitgeroepen tot één van de vier grote toertochten die de naam Brabantse Helden Toertocht mag gaan dragen.
De toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ is vernoemd naar Johan van der Velde.

De toertocht bestaat uit routes van 60, 100 en 160km en een familietoertocht van 25km.

Entreeprijs: De inschrijfkosten bedragen voor de 60 km, 100 km en 160 km €12,50 per
inschrijving. NTFU-leden ontvangen de bekende korting. Voor de
familietocht zijn de kosten voor iedereen boven de 12 jaar € 7,50 per
inschrijving. Let op daginschrijvers betalen een aangepast tarief.

1 juli, 2018
08:00 t/m 20:00