Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Steven Brunswijk “ALS IK MEZELF KON ZIJN”

25 november, 2017

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger .
Hij is ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek o bij het theaterdebuut van Steven met de voorstelling “Vooroordelen”. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. “Ik wil mensen gewoon laten lachen”, vertelt hij zelf. “Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.”
In zijn nieuwe voorstelling vraagt Steven zich af: Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.
Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat hij dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

Details

Date:
25 november, 2017
Website:
http://www.cczundert.nl

Venue

Bij ons… in het theater Zundert
Molenstraat 5
Zundert, Noord-Brabant 4881 CP Zundert Nederland
+ Google Map
Phone:
076 - 597 1999
Website:
theater@cczundert.nl