Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Salon Van Gogh in Zundert

30 maart, 2016 — 19:30 t/m 21:30

START SALON VAN GOGH IN ZUNDERT

Op 30 maart 2016 start Van Gogh Brabant samen met het Vincent van GoghHuis in Zundert met Salon Van Gogh. Het is een talkshow-concept onder leiding van Cornald Maas. Salon Van Gogh is de formele afsluiting van het succesvolle Van Goghjaar en tevens de start van een nieuwe toekomst voor de Europese Van Gogh-samenwerking.

Spraakmakende gasten nemen plaats aan tafel, ieder met een eigen link naar Vincent van Gogh. Zo schuiven Axel Rüger en Loek Grootjans aan. Het programma geeft een actuele kijk op kunst, cultuur en de hedendaagse betekenis van Van Gogh voor Brabant en wordt opgeluisterd met muzikale intermezzo’s.

Op de geboortedag van Vincent van Gogh wordt op zijn geboortegrond de start gegeven voor een jaarlijks event. Deze eerste Salon Van Gogh vindt plaats in de tuin van het Van GoghHuis in Zundert, zodat het publiek de nabijheid van Vincents erfgoed kan zien, voelen en ruiken. Tijdens de talkshow komen gerenommeerde kunstenaars, Brabanders en landelijke bekendheden aan het woord. In volgende jaren wordt Salon Van Gogh uitgevoerd op de andere Van Gogh locaties in Brabant.

Salon Van Gogh is een fundraising evenement ten bate van het Van Gogh-erfgoed. Doel van de jaarlijks terugkerende Salon Van Gogh is meer draagvlak te verwerven voor de instandhouding van het Brabantse Van Gogh-erfgoed.

Kaarten kunnen worden gekocht voor €50,– per persoon. Deze geeft tevens toegang tot het Vincent van Gogh Huis. Meer informatie over het programma en tickets zijn te verkrijgen via www.vangoghbrabant.com/nl/salonvangogh

Details

Date:
30 maart, 2016
Time:
19:30 t/m 21:30

Venue

Vincent van GoghHuis
Markt 27
Zundert,
+ Google Map
Phone:
076 597 85 90
Website:
www.vangoghhuis.com