Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Starry Night

15 juli, 2017

Starry Night bundelt muziek, dans, toneel en literatuur op één avondwandeling, als een kleine kunstnacht. Vrij naar het gelijknamige, wereldberoemde schilderij van Vincent van Gogh laat het publiek zich onderdompelen in een inspirerende nacht vol sterren, letterlijk en figuurlijk.

Na een zeer geslaagde editie in 2016, behouden we in 2017 hetzelfde format. In deze editie stelt u samen het programma samen met een vooraf af te halen programma en plattegrondje! We maken het u extra moeilijk, want het is onmogelijk alle locaties te bezoeken. Kiezen dus!

De avond start bij Het Gele Huis. Het programma is zo goed als rond en het belooft weer een zeer bijzondere avond te worden.
“In elke Starry Night schuilen de beginselen van Rotor: kunst, cultuur en toeval.”

Het publiek bezoekt in kleine groepen verschillende locaties waar het kan genieten van korte presentaties van de meest uiteenlopende, artistieke disciplines: theater, dans, film, muziek, literatuur en beeldende kunst of performance. Dit jaar kun je als publiek je eigen route en programma samenstellen. Voor een voorstelling reserveren is niet mogelijk, het kan dus zijn dat je door moet lopen of fietsen naar de volgende plek, of wachten tot het volgende optreden begint.

15 juli 2017, 20:00 – Tickets € 7,50 (t/m 20 jaar) of €12,50 in voorverkoop anders €10/€15

Details

Date:
15 juli, 2017

Venue

Start
Markt 25
Zundert,
+ Google Map