Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Starry Night 2016

9 juli, 2016

Starry Night 2016: op 9 juli vanaf 20.00 branden we los. En wel in een vernieuwde formule!

Starry Night bundelt muziek, dans, toneel en literatuur op één avondwandeling, als een kleine kunstnacht. Vrij naar het gelijknamige, wereldberoemde schilderij van Vincent van Gogh laat het publiek zich onderdompelen in een inspirerende nacht vol sterren, letterlijk en figuurlijk.
De avond begint bij het Gele Huis, dit jaar gevestigd in voormalig café De Brug in Klein Zundert. Maar in deze editie stelt u verder het programma zelf samen met behulp van het programma en plattegrondje!
Let op… Starry Night is alleen voor avontuurlijk ingesteld publiek. Zitten en verder achteroverleunen is er niet bij!

Handig om te weten:
– Er is een vroegboekkorting bij vooraf reserveren en betalen. Reserveren kan vanaf nu, de kaartjes afhalen kan vanaf 1 juli. Als het niet opgehaald kan worden, sturen we ze op! Maar de vroegboekkorting geldt alleen als de kaartjes uiterlijk 7 juli zijn betaald en gehaald.
Tickets € 7,50 (t/m 20 jaar) of €12,50 in de voorverkoop anders € 10,00 / € 15,00
– Een fiets kan handig zijn bij het bereiken van zoveel mogelijk optredens deze avond, maar voor een wat relaxtere beleving, kan er ook gewoon gewandeld worden!
– Deze editie kent door de nieuwe opzet geen (echte) limiet aan bezoekers, dus met deze vriendelijke instapprijs, is het leuk ook vrienden, familie, buren, kinderen en vage kennissen mee te nemen.
– Reserveren liefst via: zomervanzundert@gmail.com vermeld svp naam, email en telefoonnummer en het aantal kaartjes.

Details

Date:
9 juli, 2016

Organizer

Rotor Zundert
Email:
info@rotor-zundert.nl
Website:
www.rotor-zundert.nl