Schieten voor Gemeentekoning Zundert

29 mei — 13:00 t/m 17:30

Ga die uitdaging aan en kom schieten, want ‘niet geschoten is altijd mis’.

Aanstaande zondagmiddag 29 mei om 13.00 uur start het schieten om de titel Gemeentekoning van Zundert. Iedere inwoner van de gemeente Zundert van 16 jaar en ouder kan deelnemen. Er wordt met een luchtgeweer op de boom geschoten. Via een afvalsysteem volgt de eerste Gemeentekoning van Zundert. Deze winnaar krijgt een uniek zilveren schild welke op het einde van de middag door Wethouder Twan Zopfi wordt uitgereikt.

Er zijn twee klassen waarin geschoten wordt. Één voor de “gewone” burger en één voor de leden van de 20 schietverenigingen. Er komen dan ook twee Gemeentekoningen van Zundert.

Plaats: Café “In den Anker”, Rucphenseweg 35 te Zundert

Indien je nog verdere vragen hebt over deze verschieting of het regelement, dan kun je een mailtje sturen naar info@gemeentekoning.nl

13:00 t/m 17:30
www.gemeentekoning.nl