Wielerronde van Zundert:

8 augustus, 2018 — 16:00 t/m 17:00

| Free

Wielercriterium om de herdenkingsprijs Marc Siemons.
Het gezelligste rondje om de kerk in Zundert.
Met lokale kleppers en andere topsporters, en een gezellige ambiance.

Als gedreven wielerliefhebbers hebben wij als Stichting Wielerronde van Zundert het doel om zoveel mogelijk mensen warm te krijgen voor de wielersport. Hierbij richten wij ons vooral op de jongeren. De jeugd heeft de toekomst. Van daaruit is dan ook besloten om zoveel mogelijk Zundertse renners uit de jongere categorie de mogelijkheid te geven om zich aan het thuispubliek te tonen. Dit is voor hen niet alleen een stimulans het beste uit zich boven te halen, maar zorgt ook voor een spectaculair wedstrijdverloop. Iets wat de afgelopen jaren meermaals is bevestigd. Met dit spectaculaire wedstrijdverloop hopen we wielerminnend Zundert een mooie en gezellige avond te bezorgen. Want ook dat is iets wat in Zundert hoog in het vaandel staat.

Tijd: 16:00 uur nieuwelingen 17:15 amateurs, sportklasse en junioren en
19:00 uur Elite/Belofte