Renze Ferwerda zingt ‘LAAT GELUK’ in de tuin van BRASSERIE VAN GOGH:

27 mei, 2018 — 15:00

| Free

Renze Ferwerda heeft een warme stem en schrijft teksten die niemand koud laten. Hij word begeleid door de virtuoze én vriendelijke gitarist Freek Dicke. Renze en Freek zijn vooral twee hartverwarmende mannen die al meer dan 25 jaar muziek maken. Zij zijn uitgenodigd door Frank en Astrid van Brasserie van Gogh. Je kunt enkel voor het concert komen maar het ook combineren met een heerlijke lunch vooraf en/of na afloop blijven eten. Bij mooi weer is de sfeervolle tuin van van Gogh hun decor. Deze geboortegrond van van Gogh, Renze’s luister-muziek en Frank’s lekkere eten horen bij elkaar! Wees welkom als je dat wilt ontdekken in ‘Tuinconcert Laat Geluk’!

Het dateert van 2006 dat Renze en Freek in een overvol cultureel centrum van Gogh muziek maakten ter gelegenheid van hun toen uitgekomen CD ‘Bestemming Lissabon’. Hoog tijd dus dat ze terugkomen in Zundert ter gelegenheid van hun nieuwe, juist verschenen 7de CD ‘LAAT GELUK’.

Uit de pers: ‘zanger van het hart’, ‘kleinkunst in zijn grootste vorm’…….

Na afloop betaal je enkel wat je hebt verteerd want dit tuinconcert bieden Frank en Astrid gratis aan.
Reserveren vooraf wordt op prijs gesteld en doe je via:
info@brasserievangogh.nl

27 mei, 2018