Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Optreden in tuin Van GoghHuis Zundert (Uitverkocht)

4 september, 2020 — 19:30

Op vrijdag 4 september geven Jan en Anneke de Bruijn en Josje en Pieter van Bogaert op uitnodiging van Cultuur Landgoederen Zundert een optreden in de tuin van het van GoghHuis in Zundert.

Onder de titel ‘Family’ brengen zij naast eigen werk, een semi-akoestische uitvoering van juweeltjes van o.a. Tina Turner, Tom Waits, Willy Nelson, Big Mama Thornton, Nina Simone, Janis Joplin en John Hiatt. Als dank voor de inspiratie die ze in hun leven brachten. Geen bas en drums, maar een persoonlijke benadering van muziek die hun na aan het hart ligt.

Dit programma werd een keer eerder uitgevoerd tijdens het Witte Raaf buitenconcert in augustus en wordt nu met veel plezier en overgave herhaald. Omdat we het leven moeten blijven vieren!

Cultuur voor cultuur

Het optreden van Jan, Anneke, Pieter en Josje is één van de artistieke activiteiten die Cultuur Landgoederen dit jaar organiseert in het kader van ‘Cultuur voor cultuur’. Hiermee ondersteunt zij Zundertse cultuurmakers die door de Corona-crisis flink geraakt worden door hen een podium te bieden en hen te faciliteren.

Details

Date:
4 september, 2020
Time:
19:30
Website:
https://www.cultuurlandgoederen.nl/portfolio-item/family/