Niki Romijn

28 maart, 2015 — 20:30

Niki Romijn schetst met ‘BIRD’ een muzikaal portret van een vrouw die zich aan het keurslijf van de Victoriaanse moraal weet te ontworstelen door te gaan reizen. Door haar ogen zien we een zwart-wit wereld die ver achter ons ligt. Soms hilarisch, soms weerzinwekkend. Maar ook intrigerend en romantisch. Een adembenemend theaterconcert met liedjes over vrijheid, verre reizen en vreemde Victoriaanse verschijnselen.

’BIRD’ is het vierde soloprogramma van Niki Romijn. Ze heeft zich inmiddels ontpopt tot een veelzijdige theaterpersoonlijkheid, die haar plek op het podium helemaal heeft gevonden. Ze schreef zelf de teksten en muziek voor ‘BIRD’ en wordt live bijgestaan door bassist Erik Robaard en sound wizard Rogier Voorvelt.

De pers over haar laatste programma: “…Alles klopt, werkelijk geweldig…. Meesterlijke songs, muzikanten en de heerlijke Niki Romijn… Een topvoorstelling…”

Een adembenemend theaterconcert

28 maart, 2015