Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Muziek – Jaze Maxwell sings Sinatra

12 december, 2015

‘Celebrating Frank’s 100th Birthday’
Met “Jaze Maxwell sings Sinatra” wordt u mee teruggenomen naar de tijd van de Amerikaanse muziekscène van casino’s, muziektheaters en rokerige nachtclubs. Gedimd licht en een sfeervol podium waar liedjes als “Old Man River”, “My Way”, “Love And Marriage” en “The Lady Is A Tramp” de ingrediënten zijn van een avond vol muzikale romantiek en herinneringen.

De show staat in het teken van de 100e geboortedag (12 december 2015) van de meest bekende crooner ooit: Frank Sinatra. Uit de honderden klassiekers die Sinatra heeft opgenomen, is een mooi programma samengesteld die zanger Jaze Maxwell omschrijft als “Frank’s Memory Lane with Classics and Beyond”, wat zoveel betekent als Frank Sinatra’s herinneringen aan muzikale klassiekers en nog veel meer.

De uit Canada afkomstige Jaze Maxwell heeft zich sinds zijn jonge jaren al verdiept in crooner (charme) zangers en weet op inspirerende manier over hen te vertellen alsof hij ze persoonlijk gekend heeft. Toch is Jaze zeker geen look-a-like en ook zijn stem is geen kopie van Sinatra. Op geheel eigen wijze en met zijn eigen unieke stemgeluid weet de ervaren artiest de emotie van het lied over te brengen zonder een imitator te worden. Jaze Maxwell wordt begeleid door zijn eigen band “The Stargazers”.

De 100e geboortedag van Ol’ Blue Eyes is de ultieme gelegenheid om de zanger, zijn lied en zijn faam te eren en het publiek te verwennen met het bijna onuitputtelijke repertoire van de beroemdste crooner ooit: Frank Sinatra.

Aanvang 20:30 uur
Entree € 19,50 incl. drankje

Details

Date:
12 december, 2015

Organizer

CultuurCentrum Zundert
Phone:
0765971999
Website:
www.cczundert.nl

Venue

CultuurCentrum Zundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map