Met Tim Knol op de paarse heide

29 augustus — 10:00 t/m 13:00

Met Tim Knol op de paarse heide
De fitste muzikant van Nederland neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken van het land. Daar speelt Tim Knol speciaal voor de deelnemers een openluchtvoorstelling. Op zaterdag 29 augustus wandelt hij samen met Natuurmonumenten. Ontdek de koepels van de Turfvaartse landgoederen en de heide die nu prachtig in bloei staat!

Tim Knol richtte deze zomer De Wandelclub op: wandelingen met onderweg livemuziek. Tim is zo’n veertig kilo afgevallen door gezonder te eten, minder bier en… door veel kilometers te wandelen. Samen met een select gezelschap, trekt hij nu door de historische Turfvaartse landgoederen. Zo in de natuur, met de intieme muziek van Tim Knol, wordt een optreden nog leuker! En je hebt meteen zo’n tien kilometer in de benen.

Over smalle wandelpaadjes en de paarse heide, langs de oude jachtkoepel en het theekoepeltje. En tussen het wandelen door, maakt Tim muziek.

Maatregelen Corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM.
Er wordt te allentijde 1,5 meter afstand gehouden.
Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt.
Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:
•Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
•Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten

•Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik

•Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken

•Nies en/of hoest in je elleboog

•Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt!

Parkeerplaats Herberg ’t Pannehûske
Roosendaalsebaan 4