Martijn Kardol: Bang

15 december, 2017

Wat zou jouw reactie zijn wanneer er een aanslag plaatsvindt precies op dat moment en op die plek waar jij je net begeeft? Ben je bang en loop je weg of kijk je de angst in de ogen en schiet je juist te hulp? Zonder het zelf in de gaten te hebben werd er een aanslag gepleegd in zijn directe omgeving. Tot aan dat moment was zijn leven een jongensboek, maar nu is hij zoekende. Of is hij gewoon ‘Bang’.

Nadat Martijn Kardol de eerste 18 jaar van zijn leven had doorgebracht in zijn geboortedorp Barneveld, vertrok hij naar Londen. Daar werd hij fan van Arsenal, werkte hij in een jazzclub en kreeg hij zijn eerste echte spel- en zanglessen. In 2009 studeerde Martijn een jaar op de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Daarna verhuisde hij naar Amsterdam waar hij Sociologie en Zweeds heeft gestudeerd aan de UVA.

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op
het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt.

Tijdstip 20.30 uur
Een kaartje kost € 15