Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Lukas Lelie – Ik doe mijn best

26 oktober, 2017

Lukas Lelie (1990) studeerde af aan het Rits in Brussel waar hij de specialisatie “Televisie” volgde in het jaar dat hij deze studie aanving, begon hij ook regelmatig als host te werken in de Capitole Gent. Daar was het zijn taak om de deur te openen en nadien weer te sluiten (dit moest in die volgorde). Zo kreeg hij regelmatig avondvullende shows te zien van de vele comedians die in de Capitole langskwamen en kreeg hij de microbe te pakken.
Ondanks zijn jeugdige leeftijd en uiterlijk heeft deze Belgische comedian al diverse comedy prijzen gewonnen: de Lunatic Comedy Award, De Culture, Comedy Award en Humo’ s Commedy Cup. Ook is hij, net als zijn collega Philip Geubels, te zien als sidekick bij de “Slimste Mens ter Wereld” in Vlaanderen.
In zijn eerste avondvullende show “ik doe mijn best” is het al lang duidelijk dat deze jonge comedian het één en ander niet helemaal begrijpt en niet kan. Aangezien het leven er door ouder te worden niet bepaald gemakkelijker op geworden is, betekent een volavondshow van Lukas extra veel onkunde, onbegrip en vooral: heel veel jokes. Lukas’ stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten. Hij beschrijft de triestige staat van zijn leven en het onbegrip tegenover de wereld rond hem.

Voorafgaand aan deze show warmt zijn comedypartner in crime Sander VDV het publiek op met zijn soms donkere maar vaak geniale jokes. Twee voor de prijs van één! We blijven tenslotte Hollanders. (overigens zijn Belgische vrienden ook van harte welkom).

Tijdstip 20.30 uur

Een kaartje kost € 15

Details

Date:
26 oktober, 2017

Venue

Bij ons …in het theater
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map
Phone:
0765971999
Website:
www.cczundert.nl