Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Kunstroute Zundert

20 mei, 2017 t/m 21 mei, 2017

De Kunstroute Zundert krijgt dit jaar voor het eerst een centraal thema. Stichting Beeldend Centrum Zundert heeft dat bekendgemaakt. De Kunstroute vindt plaats op 20 en 21 mei.

De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van het Beeldend Centrum Zundert, nodigt beeldende kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Zundert uit om zich aan te melden voor deelname. Alle disciplines zijn welkom.

Groei
Nieuw dit jaar is dat er een werkstuk gemaakt kan worden naar aanleiding van een centraal thema. Alle werkstukken die gemaakt worden, worden geëxposeerd in de grote zaal van Bij Ons in Zundert. De werkgroep ziet in het centrale thema een nieuwe uitdaging, maar stelt het niet als een verplichting. Het centrale thema luidt Groei.

Startpunt
In de grote zaal van Bij Ons, het voormalig Cultuur Centrum, is er vanwege de centrale expositie minder ruimte dan gebruikelijk om te exposeren voor individuele deelnemers, maar het blijft wel het startpunt en de locatie om informatie over te route te verkrijgen.

Deelname
Beeldende kunstenaars die interesse hebben in deelname kunnen zich tot 15 februari inschrijven door een mail te sturen naar: kunstroutezundert@hotmail.nl

Details

Start:
20 mei, 2017
End:
21 mei, 2017

Organizer

Beeldend Centrum Zundert
Email:
kunstroutezundert@hotmail.nl

Venue

startpunt CCZundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map