Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Koningsdag Zundert

27 april, 2017

De dag begint met een versierde fietsenoptocht vanuit ’t Stokperdje naar de Markt in Zundert waar de rest van het feest plaats vindt. Daar begint de spelenmarkt. Je kunt de hele dag door allerlei leuke spellen spelen met je spellenkaart.
Heb je nog oude spulletjes staan de je graag zou willen verkopen? Dit kan ook op Koningsdag, we hebben de hele dag een vrijmarkt op de markt tussen alle spellen. Terwijl spelen er allerlei jonge bands muziek waardoor er een gezellige sfeer is op de markt. Ook de jonge danstalenten laten hun kunsten zien op het podium. De hele dat wordt natuurlijk aan elkaar gepraat door enthousiaste presentatoren. Aan het eind van de middag kan iedereen die zich opgeeft voor de talentenjacht laten zien wat hij in huis heeft en misschien ga jij dan wel met de 1e prijs naar huis.

Als afsluiting van de Koningsdag laten we met zijn allen onze ballonnen op voor de ballonnenwedstrijd.

De jeugd mag de hele dag komen helpen om bij de spelenkermis de kinderen te helpen en natuurlijk de welverdiende stempel op de kaart te zetten. Dit kan vanaf het moment dat je in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zit. Zo hoef je dus nooit een koningsdag te missen! ’s Avonds is er voor al deze leiding ook dit jaar nog een After-Konings-party. Voor meer informatie mail naar koningsdag@stokperdje.nl

Details

Date:
27 april, 2017

Organizer

t Stokperdje
Email:
koningsdag@stokperdje.nl
Website:
www.stokperdje.nl