Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Kinderhalloweentocht 2019:

25 oktober — 18:30

” De deelnemers van de zesde Halloweentocht vorig jaar hebben deze editie natuurlijk nog op hun netvlies.”

Ook dit jaar organiseert Comité Halloweentocht Achtmaal weer een spannende tocht voor mensen die over een gezonde dosis griezelzenuwen beschikken!

Op de laatste vrijdag van oktober is er een HalloweenKindertocht voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (met begeleiding). In deze spannende en interactieve speurtocht zullen de kinderen een tocht voorgeschoteld krijgen, waarbij er geprobeerd is spanning en ontspanning op een moderne manier te combineren. Gezien de overdonderende opkomst van vorig jaar is het dit jaar mogelijk om, anders dan voorgaande jaren, te vertrekken tussen 18.30 en 19.30 uur.

Inschrijven is mogelijk vanaf 18.15 uur tot 19.00 uur. Zo is het mogelijk om de jongste kinderen als eerste te laten vertrekken en als de duisternis intreedt de spanning voor de oudere kinderen wat op te voeren. Onderweg krijgt elk deelnemertje een versnapering en na afloop is er zoals elke jaar weer een oorkonde voor getoonde moed.

Deelname voor deze tocht kost welgeteld € 2,- p.p. en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Of lijkt het je leuk om met een act mee te doen? Stuur dan gerust een mailtje naar halloweentocht@home.nl!

Details

Date:
25 oktober
Time:
18:30