Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Kijkdozen museum

2 juli, 2015 t/m 12 juli, 2015

Kinderen uit Zundert gaan aan de slag met hun wereldberoemde dorpsgenoot. Ze laten zich inspireren door het leven en werk van Van Gogh en maken elk een eigen kijkdoos. Alle kijkdozen worden tijdens de Zomer van Zundert tentoongesteld in de voormalige schoenenwinkel van De Roos aan de Markt.

Sterrennachten, korenvelden, bloementuinen, wolkenluchten, zwarte vogels, scheve stoeltjes, blauwe slaapkamers, gele kwasten en rode oortjes. De eerste kijkdoos-kunstwerken zijn inmiddels een feit. Straks worden ze verhuisd naar het Kijkdozen Museum waar ze een mooie plek krijgen (en een lichtje!). Twee weken lang kan iedereen ze komen bewonderen en even wegdromen in de meer dan honderd geheime wereldjes.

Op zondagmiddag 28 juni wordt het KijkdozenMuseum om 15.00 uur officieel geopend, in het bijzijn van de vele kleine kunstenaars. Iedereen is hierbij van harte welkom! Zondag 28 juni is het museum open tot 17 uur.

Als jij ook nog een kijkdoos wilt maken en straks in het Museum wilt exposeren, laat het dan even weten. Wij zorgen voor dozen en lichtjes, jij voor een unieke creatie!

Openingstijden Kijkdozen Museum:

Zondag 28 juni 14-17 uur (officiele opening om 15 uur)

En verder 1, 4, 5, 8, 11 en 12 juli van 14:00 -17:00 uur
Locatie: Voormalige schoenenwinkel van De Roos aan de Markt.

kijkdozenmuseum

Details

Start:
2 juli, 2015
End:
12 juli, 2015

Venue

voormalige winkel De Roos
Zundert, + Google Map
Website:
http://www.rotor-zundert.nl/kijkdozen-museum/