Jaarmarkt en rommelmarkt Gilde Sint Jan

20 juli, 2014 — 10:00 t/m 17:00

Koopjesjagers komen aan hun trekken op de jaarmarkt en snuffelmarkt in Wernhout. Het evenement vindt traditiegetrouw op de derde zondag in juli plaats.
De markt is al jaren een begrip in de regio. De organisatie is in handen van de gildebroeders St. Jan. Er zijn er ongeveer honderd marktkramen in totaal. Ondernemers prijzen daar hun waar aan. Er wordt van alles aangeboden: kleding, sieraden, horloges, cadeau-artikelen, gereedschappen, hobbyartikelen en lederwaren. Veel verenigingen zijn van de partij voor het geven van informatie.
Verder is er ook deze editie een snuffelmarkt. Het gilde heeft met man en macht gewerkt om voldoende kramen te vullen met spulletjes die een tweede kans moeten krijgen, zoals boeken en speelgoed.
Aan muziek is gedacht. Er zijn optredens van diverse bands en de fanfare geeft een koffieconcert. Het vermaak bestaat onder meer uit een schiettent van het gilde, een kleindierenshow en een minikermis.

20 juli, 2014
10:00 t/m 17:00