Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

It’s Showtime!

20 december, 2014 — 20:00

Prombo

‘It’s Showtime’

Zunderts Groot Niet Te Omzeilen Feestorkest ‘Het Prombo’ zal ook dit jaar een show weggeven met de toepasselijke titel: It’s Showtime!

Het Prombo is in 2009 ontstaan naar aanleiding van het grote PROMZ-concert ter gelegenheid van het 850 jarig bestaan van Zundert. Een selectie van de deelnemende muzikanten is destijds vol enthousiasme verder gegaan onder de naam ‘Het Prombo’.

Sinds die tijd geeft Het Prombo met enige regelmaat een daverende show weg, steeds gekoppeld aan een bepaald thema. Zo zijn de afgelopen jaren alle kleuren van de Nederlandse vlag de revue gepasseerd: de In Rosso Tour, The White Edition en vorig jaar de zeer succesvolle show Back in Blue. Voor die laatste show werd de samenwerking gezocht met ‘t Stokpèrdje en ook dit jaar zal de show in co-creatie met ‘t Stokpèrdje opgezet worden.

Kenmerkend voor Het Prombo is het hoge feestgehalte van hun shows met steeds opnieuw verrassende elementen er in. Ook voor de komende show wordt weer alles uit de kast gehaald om het publiek te vermaken, zoals gastmuzikanten, dansers, een prachtige lichtshow en wie weet wat nog meer?

Het wordt in ieder geval wederom een avond vol dans, muziek en entertainment waar je bij moet zijn! Bestel daarom uw kaarten op tijd en neem deel aan dit fantastische feest in Cultuurcentrum Zundert.

www.prombo.info

Details

Date:
20 december, 2014
Time:
20:00

Organizer

CultuurCentrum Zundert
Phone:
0765971999
Email:
theater@cczundert.nl
Website:
www.cczundert.nl

Venue

CultuurCentrum Zundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map