Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Halloween Griezeltocht:

1 november — 19:00

“De deelnemers van de zesde Halloweentocht vorig jaar hebben deze editie natuurlijk nog op hun netvlies. Ook dit jaar organiseert Comité Halloweentocht Achtmaal weer een spannende tocht voor mensen die over een gezonde dosis griezelzenuwen beschikken!”

Op de eerste vrijdag van november kunnen ook de ouderen en volwassenen zich verzamelen want vanaf 19.00 uur (inschrijven tussen 19.00 en 20.00 uur!) kunnen de eerste groepen ter grootte van 10 á 15 personen om beurten vertrekken voor de HalloweenGriezeltocht. Deze wandeltocht van een aantal kilometer en vrijwel geheel buiten de gebaande paden zal door het ‘griezelige’ en donkere buitengebied van Achtmaal lopen en onderweg valt er waarschijnlijk van alles te beleven.

Deelname voor deze tocht kost welgeteld € 2,- p.p. en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Of lijkt het je leuk om met een act mee te doen? Stuur dan gerust een mailtje naar halloweentocht@home.nl!

Details

Date:
1 november
Time:
19:00