Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Fotoworkshop op landgoed Wallsteijn

29 juli, 2021 — 09:00 t/m 12:00

Tijdens deze ochtend leren deelnemers allerlei tips & tricks op een prachtige natuurlocatie. Leg bijvoorbeeld de schoonheid vast van Engels Hof: een fraaie fruit- en moestuin verborgen achter de heg. Het ideale moment om te fotograferen want er staat van alles in bloei!

Fotografen Astrid Brouwers en Frans Tijink geven donderdag 29 juli een fotoworkshop op Landgoed Wallsteijn. Tijdens deze ochtend leren deelnemers allerlei tips & tricks op een prachtige natuurlocatie. Leg bijvoorbeeld de schoonheid vast van Engels Hof: een fraaie fruit- en moestuin verborgen achter de heg. Het ideale moment om te fotograferen want er staat van alles in bloei!

Astrid Brouwers (1980) is meer dan 10 jaar actief als natuurfotografe en eigenlijk haar hele leven bezig om natuur en creativiteit met elkaar te verbinden. “Vooral het in detail weergeven van mooie dingen uit de natuur door middel van macrofotografie is waar ik het liefste mee bezig ben. Niets is fascinerender dan een klein simpel beestje heel groot in beeld brengen. Zo kun je alle kleine details, die normaal niet opvallen, zien”.

Frans Tijink (1955) combineert zijn passie voor natuurfotografie met gidsen in natuurgebieden. “Ik heb er plezier in dat anderen meer zien, ervaren en beter fotograferen door het toepassen van mijn kennis en (eenvoudige) aanwijzingen. Mijn kracht ligt in dingen zien die een ander niet ziet. En eenvoud in uitleg op alle niveaus, van beginneling tot zeer ervaren fotografen”.

Landgoed Wallsteijn
Wallsteijn grenst aan de Oude Buisse Heide. Het landgoed is rond 1800 aangelegd door Frederik van de Wall, schout (burgemeester) van Zundert. De bomenlanen, parkbos, theekoepels en landhuis geven het landschap een statig tintje. De fotoworkshop start met een kopje koffie of thee bij ’t Pannehûske, vervolgens wordt er door Jan van Staaij, gids van Natuurmonumenten, meer over het landgoed verteld. Daarna gaan de deelnemers op het landgoed aan de slag met fotograferen.

Kosten: € 25,-/ voor leden van Natuurmonumenten: € 17,50.

Inschrijven via: www.nm.nl/oude-buisse-heide en klik op ‘agenda’.