Loading Events

« Terug

Fotowedstrijd Corso Zundert 2019:

22 december — 10:00

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso.

De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is aanleiding voor de jaarlijkse fotowedstrijd met het corso als thema – in de breedste zin van het woord.

Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. Beelden die behalve de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurten, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details tonen.

Want het onderwerp Corso Zundert is breed. Alle foto’s die de kijker op enige wijze een blik voor of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar geven kunnen worden ingediend.

Alle deelnemende foto’s op verschillende thema’s beoordeeld worden: bloemen, bouw, emotie, sfeer & Corso 2019. Er zal voor iedere categorie een winnaar gekozen worden, met als absolute winnaar dé corsofoto 2019. Alle ingezonden foto’s doen in principe mee in iedere categorie.

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk een reglement, hierin lees je ook hoe je jouw foto’s kunt inleveren. Inleveren van foto’s voor deelname aan de wedstrijd kan tot en met 27 oktober 2019.

Cultuurcentrum DE SCHROEF
Molenstraat 5, 4881 CP Zundert

Details

Date:
22 december
Time:
10:00