Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

En plein Publiek

23 augustus, 2014

Op zaterdag 23 augustus komt het reizend Theaterfestival En Plein Public naar Zundert, op initiatief van Stichting Rotor, de organisatie die al bijna vijftig jaar kunst en cultuur in Zundert organiseert. En Plein Public kent een sfeervol, kleinschalig programma met theater, dans, muziek, film en workshops. In de geest van Rotor en op de locatie waar Rotor zelf 25 jaar lang Autour de Vincent organiseerde, op en rond het Vincent van Goghplein.

Elke aflevering van En Plein Public kent een lokale invulling van het BuurCultuur-project, een verbinding met de buurtbewoners van de festivallocatie in de vorm van een voorstelling, concert of expositie. In Zundert wordt dit onderdeel ingevuld door de jonge dansers/makers Marleen Hendrickx en Hilke Bastiaansen. Zij maken een voorstelling over de rol en betekenis van ouderen in onze samenleving. Dat doen ze onder meer met het koor van het zorgcentrum De Willaert aan de Elisabethlaan en met medewerking van de Rita Lynn-leden Bart Brosens en Stefan Verster.

Programma En Plein Public op zaterdag 23 augustus in Zundert
16.00 uur Dag zon, dag zee! – liedjesprogramma van Ageeth de Haan voor kinderen
17.00 uur workshop zang met Jan de Bruyn (aanmelden niet nodig)
18.00 Studio EPP: De Koning der Dieren
19.00 uur Een dag uit het leven van – BuurtCultuur-project van Marleen Hendrickx en Hilke Bastiaansen m.m.v. Bart Brosens en Stefan Verster
20.00 uur Út (OET) – voorstelling van Krisztina de Châtel en Wouter Klein Velderman

Details

Date:
23 augustus, 2014

Venue

Vincent van Goghplein
Vincent van Goghplein
Zundert,
+ Google Map