Een opera in de kerk:

4 februari, 2018 — 15:30

Aanstaande zondag zal er weer een concert in het Van Goghkerkje in Zundert worden gegeven. Dat wordt een bijzonder gebeuren: behalve muziek door zangeres Lizet van Beek en pianiste/accordeoniste Doré van Deijk is er dan ook wat te zien. Met spitsvondigheid en humor wordt de opera-comique ‘Carmen’ van de componist Georges Bizet (1838-1875) gecomprimeerd tot een mini opera van ongeveer 60 minuten.

Bizet is een Frans componist en een leeftijdgenoot van Vincent van Gogh. De muziek was in die tijd minder vooruitstrevend dan de beeldende kunst. Toch had deze opera iets nieuws; bij de première in 1775 was de belangstelling matig, maar in 1883 begon de opera de wereld te veroveren. Kom en beleef dit avontuur.

Het duurt ongeveer een uur en na afloop drinken we samen een kop thee of koffie.
Om iedereen de kans te bieden dit mee te maken blijft de toegang € 5,-; er is een mogelijkheid voor een extra gift.
Als u een plaats wilt reserveren dan kan dat per e-mail info@concerten-vangoghkerkje.nl of per telefoon 076-5976419.

4 februari, 2018

Van Gogh Kerkje