Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

De Zundertse Komedie speelt Midzomernachtsdroom

13 mei, 2017 t/m 14 mei, 2017

Over de inhoud van het stuk mag natuurlijk nog niet alles worden prijsgegeven, maar het is vanzelfsprekend dat William Shakespeare ook hier uit zijn rijke fantasie heeft geput om pure menselijke emoties voor het voetlicht te brengen.

Aan de vooravond van een huwelijk lijkt de liefde tussen verschillende personen heel anders te verlopen dan zij wel zouden willen. Het verhaal speelt zich af tijdens de midzomernacht en is doorspekt met situaties en relaties die de ene verwarring na de andere weten te veroorzaken. En verwarring daarmee weten de leden van de Zundertse Komedie wel raad.
U zult worden verrast door decor, verlichting, kostuums en spel. Want Midzomernachtdroom is een klassieker die desondanks op vele verschillende manieren op de planken is gebracht. Bij de Zundertse Komedie is iedereen ervan overtuigd dat de keuze voor deze speciale productie het publiek in verwondering, verbazing,

Aanvang: 20.00 uur.

In de foyer een expositie van Carla Goos glaskunstenares en Eefje Goos met schilderwerken, uniek wat moeder en dochter ons laten zien.

Details

Start:
13 mei, 2017
End:
14 mei, 2017

Venue

Theaterloods
Oekelsebaan 10a
Zundert,
+ Google Map