Cursus zelfverdediging voor dames

30 november, 2016 — 18:00 t/m 19:00

In het donker fietsen naar huis? Verbale of fysieke confrontatie? Ongewenste intimiteiten? Of andere vervelende situaties?
Voor iedereen zullen deze situaties in min of meerdere maten wel herkenbaar zijn.
Tijdens de cursus zelfverdediging zal je verschillende vaardigheden leren in het mentale aspect, denk hierbij aan: jezelf mentaal sterker voelen, leren je grenzen aan te geven en weerbaar over komen naar de buitenwereld. Naast het mentale aspect zijn we ook veel bezig met fysieke vaardigheden zoals: het reageren op verschillende aanvallen, het overnemen van bepaalde pak/grijp bewegingen of juist het ontwijken. Tijdens de lessen gaan we o.a. aan de gang met staande aanvallen zoals voorwaartse en achterwaartse pak/grijp bewegingen, stoten en schoppen en ook oefenen we met situaties die zich op de grond afspelen.
Na deze cursus zal je sterker in je schoenen staan waardoor je minder angstig wordt en jezelf kan verdediging in bepaalde situaties. Waardoor je veiliger over straat kan en goed voor jezelf op kan komen.
De cursus wordt gegeven door Romy Lievens, sommigen zullen haar wel herkennen als sportcoach in de fitness van Better Bodies. Naast haar werk en studie Fysiotherapie is Romy actief in Karate. Hieruit gebruikt ze technieken die aan bod komen tijdens de zelfverdediging. Romy doet o.a. haar ervaring op uit verschillende wedstrijden van Karate, tevens heeft ze een 1e plek kunnen bemachtigen op het wereldkampioenschap junioren.
De cursus is op:
Woensdag 16 november 18:00 – 19:00
Woensdag 23 november 18:00 – 19:00
Woensdag 30 november 18:00 – 19:00
Woensdag 7 december 18:00 – 19:00
Woensdag 14 december 18:00 – 19:00
5 lessen €75,- p.p. Vanaf 14 jaar.

30 november, 2016
18:00 t/m 19:00