Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Zundert kleurt tijdens de CorsoColorRun

20 mei, 2017

Kleurspektakel voor jong en oud
De CorsoColorRun is een loopevent waarbij geen tijdsregistratie en verliezers bestaan. Samen met vrienden, familie en/of buurtgenoten loopt men maximaal 5 rondes van elk
1 kilometer startend op het Sportpark Akkermolen. Op diverse punten op het parcours worden de lopers bedolven onder kleurpoeder. Na afloop zal er op de afterparty een ware kleurexplosie plaatsvinden!

Volgens voorzitter Lennart Schrauwen van Buurtschap ’t Kapelleke en medeorganisator Stijn van Dongen van Buurtschap Markt beloofd het een mooie, sportieve maar vooral gezellige dag te worden. “Het evenement wordt dan wel georganiseerd door corsoliefhebbers, maar is zeker niet alleen bestemd voor corsoliefhebbers”. Aldus Stijn en Lennart. “Het is een evenement om sportiviteit en gezelligheid te bevorderen door iedereen bij elkaar te brengen en samen deel te nemen aan de 5 kleurrijkste kilometers van Zundert!”

Kleurenpoeder, 100% biologisch
Tijdens de run worden deelnemers bestrooid met kleurenpoeder. Dit poeder is 100% biologisch, voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM en is niet schadelijk voor mens en milieu.

Aanmelden
Vele deelnemers hebben zich al aangemeld voor dit evenement. Aanmelden voor de CorsoColorRun kan via www.corsocolorrun.nl. De afterparty is gratis toegankelijk voor iedereen.

Start en finish parkeerterrein Moerse Boys-DJA aan de Akkermolenweg in Zundert

Details

Date:
20 mei, 2017

Venue

Sportpark Akkermolen
Akkermolenweg
Zundert,
+ Google Map