Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Cor Bakker ontvangt … Gerard Alderliefste

29 januari, 2016 — 20:30 t/m 23:00

Pianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze, naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten, ook vader van een jong kind en ze wonen op steenworp afstand van elkaar, in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Dat moest wel tot iets moois leiden en dat heeft het ook gedaan. In de studio bij Bakker thuis werd het plan geboren om samen op reis te gaan. ‘En route’, met liedjes uit ons collectieve geheugen. Op reis naar de tijd dat we in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy’s, Michel Fugain en Jacques Brel. En dat we luisterden naar prachtige chansons als ‘Les moulins de mon coeur’ van Michel Legrand en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

Gerard Alderliefste was bandleider op Shaffy’s laatste tournee en maakt geen geheim van zijn liefde voor de muziek van Nederlands grootste chansonnier.
De combinatie van Cor’s virtuositeit op de piano en het geluid van Gerard’s gitaar maken het geheel tot een uiterst verfrissende samenwerking.

Vrijdag 29 januari 2016
Aanvang 20:30 uur

Details

Date:
29 januari, 2016
Time:
20:30 t/m 23:00

Venue

CultuurCentrum Zundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map
Phone:
0765971999
Website:
www.cczundert.nl