Concert in het Van Goghkerkje

18 mei, 2014 — 15:30

| €5.

Het Beste van de Nieuwe Veste
Sinds 2006 sluiten studenten van Muziekschool De Nieuwe Veste een concertseizoen af. En hoewel de benaming studenten doet vermoeden dat het slechts amateurwerk zou zijn, is het gebodene van zeer hoog niveau.
Het aanbieden van zeer gevarieerde muziek in het van Goghkerkje is ons voornaamste doel. De Nieuwe Veste past prima in deze visie en biedt zeer gevarieerde muziekvormen.
Gitaristen Bram Verheesen en Jaap Hoek zullen zowel 19e eeuwse als moderne muziek uitvoeren.
Nicolien van de Ent (sopraan), Lucie Hillen (sopraan), Nanne Coopmans (mezzo alt) en Els van Waalwijk (alt) vormen een vocaal ensemble dat muziek van Mozart en Bachofen brengt.
Marit van de Made gaat u laten genieten van haar klarinet-spel. Irene Waaijen laat u kennismaken met de heel andere klanken van een euphonium.
De dwarsfluiten van Benjamin van der Hoeven, Kees van der Hoeven, Marjet Krekels, Annemijn Knittel en Brechtje de Haas zullen een contrast (maar ook samenspel) vormen met de orgelklanken van Piet Loose.

Na afloop is gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee na te praten, ook met de musici.

18 mei, 2014
Cost: