Burendag Bij Anna/Stichting Welzijn:

21 september, 2018 — 18:30

“Op vrijdag 21 september organiseren Bij Anna en Stichting Welzijn Zundert samen een lopend buffet in het kader van burendag.”
Komt u ook?

Meld u voor deelname aan door een mail te sturen naar: a.huijbregts@swzundert.nl of te bellen naar: 076-5972200.

Wat: Een lopend buffet om samen te eten, elkaar te ontmoeten en er een gezellige avond van te maken.
Wie: Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom! In de AnnaTuin is voor iedereen wat te beleven.
Waar: In de AnnaTuin (4882 BL, Klein-Zundert)
Wanneer: Iedereen is vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een drankje. Het buffet gaat open om 19.00 uur.

De spelregels:
– Om te mogen deelnemen vragen wij aan iedereen die komt zelf een gerecht mee te nemen om toe te voegen aan het buffet.
– Bijvoorbeeld: komt u met twee personen? Neem dan een gerecht mee dat groot genoeg is voor twee tot drie personen.
– Verder is het lopend buffet helemaal gratis!

Vragen/opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Ook dit kan door een mail te sturen naar: a.huijbregts@swzundert.nl

Let op! Helaas is de AnnaTuin (nog) niet goed rolstoeltoegankelijk.

Graag tot vrijdag 21 september!

21 september, 2018

Noord-Brabant Nederland + Google Map