Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Brabant Latin Festival

24 januari, 2015 — 19:00 t/m 25 januari, 2015 — 15:30

| €18,

Een complete avond uit!
Brabant Latin Festival, het grootste en meest veelzijdige dansevenement van Brabant!
Dansscholen uit Brabant en omgeving bundelen hun krachten om jou een topavond te kunnen bezorgen. Een unieke samenwerking van dansscholen en feestorganisatoren met specialisten op het gebied van salsa, bachata, kizomba, zouk en Urban. Zij selecteren voor jou de beste en bekendste dj’s, een veelzijdig aanbod aan gratis workshops, spetterende shows en nog veel meer!
De organisators breiden het evenement namelijk uit met o.a. de We Love Latin Fair, die we tijdens het Brabant Latin Festival zullen introduceren in de prachtige binnentuin van Jaiselings Royal Palace.
De We Love Latin Fair representeert alles wat met Latin te maken heeft met o.a. fashion & lifestyle, vakanties & excursies, food & drinks, music & dance, beauty & more!
De Latin Fair is geïnspireerd op een moderne markt, waarbij we ondernemers de mogelijkheid geven om hun producten en/of diensten te presenteren in een gezellige atmosfeer met het ultieme Latin gevoel en bezoekers zich voor een moment in Zuid-Amerika wanen. Op onze Fair kun je letterlijk en figuurlijk het ultieme Latin gevoel proeven en beleven!
Circa 20 standhouders in de categorie beauty, fashion en lifestyle, geïnspireerd op Zuid-Amerika, zullen die avond aanwezig zijn en hun producten verkopen en/of diensten aanbieden. Denk aan kappers en visagisten waar je je haar en make-up kunt laten doen, je nagels kunt laten lakken, geef jezelf een zomers tintje door de mooiste bronzers en spraytans die tijdens de fair aangebracht kunnen worden, shop de mooiste danskleding, dansschoenen en sieraden, proef heerlijke Zuid-Amerikaanse wijnen, en veel meer.
Naast dansen kan er dus ook volop geshopt worden. Aangekochte artikelen kun je kwijt in de garderobe/kluisjes zodat je de hele avond ongestoord kan dansen.

Details

Start:
24 januari, 2015 — 19:00
End:
25 januari, 2015 — 15:30
Cost:
€18,

Organizer

Dansscholen uit Brabant
Phone:
06-24580199
Website:
www.brabantlatinfestival.nl

Venue

Jaiselings Royal Palace
Wernhoutseweg 181-183
Wernhout,
+ Google Map