Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Boerendag Avond Afterparty:

4 augustus, 2018 — 20:30

Let op: Boerendag Rijsbergen last activiteiten overdag af:

Door de aanhoudende droogte en het extreem warme weer heeft de organisatie van Boerendag Rijsbergen het moeilijke besluit moeten nemen, om de Boerendag-activiteiten van zaterdag 4 augustus overdag af te blazen. Het feestprogramma in de feesttent tijdens de avonduren gaat gewoon door.

Voor het eerst in het 42-jarig bestaan van het evenement is de organisatie genoodzaakt om dit besluit te nemen. De huidige weerverwachtingen geven op dit moment geen verbetering in de extreme weeromstandigheden aan. De komende dagen en in de week van 4 augustus blijft het kwik rond en boven de 30 graden. Voor zowel mens als dier kan dit extreme weer leiden tot gezondheidsrisico’s door langdurig aan de zon en de warmte te worden blootgesteld. De Stichting Boerendag volgt hierin het Nationaal hitteplan en adviezen van gezondheidsorganisaties zoals GGD en GHOR op, en heeft overlegd met Gemeente Zundert.

Tijdens de dag waren demonstraties, optredens ingepland die (veel) energie kosten van mensen en dieren. Omwille van de veiligheid van het evenement wil de organisatie hierin geen risico lopen. Tevens zouden er extra kosten worden gemaakt om de veiligheid voor zowel bezoekers, vrijwilligers en deelnemers te waarborgen tijdens het evenement en de voorbereidingen.

Afterparty gaat wel door:
In de avonduren zal de Boerendag Afterparty in de feesttent wel gewoon doorgang vinden. Vanaf 20:30 uur barst het feest los in de feesttent met DJ Gijs, DJ Barry Fest en een optreden van Jeroen van Zelst en Randy Watzeels. De entree bedraagt € 10,-.

Details

Date:
4 augustus, 2018
Time:
20:30
Website:
www.boerendagrijsbergen.nl

Organizer

De Stichting Boerendag
Email:
info@boerendagrijsbergen.nl
Website:
www.boerendagrijsbergen.nl

Venue

Noord-Brabant Nederland + Google Map