Bierfestival Zundert

15 april, 2018 — 12:00 t/m 19:00

Objectieve Bierproevers Zundert (O.B.Z.) is een vereniging die nu bijna 2 jaar bestaat. Iedere 2e donderdag van de maand komen de leden samen om, aan de hand van een thema of brouwerij, bieren te proeven. Deze avonden vinden plaats in een gezellige setting. In de 2 jaar dat de vereniging bestaat zijn we gegroeid van 12 naar 30 leden. Veel van onze leden bezoeken ook bierfestivals in binnen- en buitenland. Zo is ook het idee ontstaan om ook een bierfestival in Zundert te gaan organiseren. Een werkgroep is opgestart en zo is Bierfestival Zundert geboren.

Bier is hot and happening! Verschillende bieren van over de hele wereld kunt u in onze regio proeven in de lokale horeca of kopen in de diverse verkooppunten. Met Bierfestival Zundert richten wij ons op een regionaal assortiment. Een drietal Brouwerijen afkomstig uit de gemeente Zundert, met als aanvulling daarop 5 mooie brouwerijen uit de omliggende gemeentes zullen op deze dag aanwezig zijn. In de zaal van Het Wapen Van Zundert, krijgt u de gelegenheid om bieren van deze brouwerijen te proeven en in contact te komen met de brouwers!
Een festivalpakket kost €15.- inclusief entree, een proefglas, 4 consumptiebonnen en een festivalboekje.
Tijdens de dag heeft u gelegenheid te stemmen op het, voor u, beste bier.

Deelnemende brouwerijen:
Lokaal: Brouwerij Kaarschot, Biergilde Cambrinus en Zundert Trappist.
Regionaal: Scheldebrouwerij, Hilldevils, Bourgogne Kruis, Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch, Brouwerij Bliksem en Brouwerij Frontaal.

15 april, 2018
12:00 t/m 19:00