Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Bert Gabriels – Van mij mag het

11 februari, 2017

Vlaming Bert Gabriëls is bekend in eigen land door één van de grootste Vlaamse tv-successen van het afgelopen decennium ‘Zonde van de zendtijd’. Vele fragmenten haalden ook ‘De TV draait door’. De van origine jurist, begon ruim tien jaar geleden te stand-uppen en bracht diverse solo-shows in Vlaanderen in de theaters. Met zijn speciaal voor Nederland samengestelde theatershow ‘Zonde van uw avond’ won de innemende Vlaming ook het Nederlandse publiek voor zich.
‘Van mij mag het’ is een logisch gevolg op dit succes. Een show waarin Bert zijn juridisch denken gebruikt om eens in ons voordeel te beredeneren. Uitgaande van wat mag. Denkend in oplossingen. Uiteraard op de manier die u van Bert gewend bent: met straffe comedy, filosofische spitsvondigheden en hilarische redeneringen zoals alleen een Vlaming dat kan.
“Dit is comedy op het hoogste niveau” en “met zijn snedige, intelligente humor en een beetje hulp van Wim Helsen, zet de comedian een topshow neer.” schreef De Standaard over ‘Van mij mag het’ en bekroonde het met vier sterren.

Aanvang 20:30 uur

Entree € 15,00

Details

Date:
11 februari, 2017

Organizer

CultuurCentrum Zundert
Phone:
0765971999
Website:
www.cczundert.nl

Venue

CultuurCentrum Zundert
Molenstraat 5
Zundert,
+ Google Map