Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Benjamin van der Velden: IK BEN

10 maart, 2018 — 20:30 t/m 22:30

| €15.

Benjamin van der Velden (26 jaar) groeide op in Ede (GLD) waar hij het VMBO volgde.
Na enkele omzwervingen is Benjamin terechtgekomen op het Conservatorium in Haarlem, waar hij verwacht a.s. mei af te studeren.

Vorig jaar tijdens een dronken bui schreef Benjamin zich in voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Tot dan toe speelde hij in diverse bandjes, maar iets in hem zei dat hij het als cabaretier moest proberen. Nauwelijks bijgekomen van de kater van de avond ervoor kreeg hij te horen dat hij was geselecteerd voor het festival.

Ruim een maand later stond hij met de juryprijs in zijn handen op het podium van het Griffoen VU in Amstelveen.
‘Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken.’- Jury Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Zijn eerste stappen smaakten naar meer. En dat bleek terecht, want later dat jaar won Benjamin de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2016.

Ik ben ex-vmbo’er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD’er, pianodocent, conservatoriumstudent, een gevoelige jongen, familielid, een prima buurman, cameraman, cabaretier, kleinkunstenaar en na dit persbericht: TVB’s new artist. Een fantastische kans waaruit veel vertrouwen spreekt. Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dicht bij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral; jezelf. Jij bent, wij zijn en Ik Ben.’

Hij is: Benjamin van der Velden, een veelbelovende ster aan het cabaret firmament.

Details

Date:
10 maart, 2018
Time:
20:30 t/m 22:30
Cost:
€15.
Website:
https://www.cczundert.nl

Organizer

Bij ons… in Zundert
Email:
bijons@inzundert.nl
Website:
www.bijons-inzundert.nl

Venue

Bij ons… in het theater Zundert
Molenstraat 5
Zundert, Noord-Brabant 4881 CP Zundert Nederland
+ Google Map
Phone:
076 - 597 1999
Website:
theater@cczundert.nl