Loading Events

« Terug

  • This event has passed.

Benefietveiling voor Van GoghGalerie op Catawiki

23 oktober, 2020 — 10:00 t/m 1 november, 2020 — 17:00

Steun de Van GoghGalerie en de kunst van de toekomst!

Van 23 oktober t/m 1 november 2020 organiseert veilingsite Catawiki een speciale benefietveiling ten bate van de Van GoghGalerie.

De Van GoghGalerie is gevestigd op de geboortegrond van Vincent van Gogh in Zundert. Hedendaagse kunstenaars die geïnspireerd zijn door Van Gogh worden uitgenodigd hier een tijdlang te komen werken. Ze stappen letterlijk in de voetsporen van Van Gogh en dat levert bijzondere resultaten op.
De kunstenaars staan werken af die worden geveild ten bate van dit project. Met uw aankoop steunt u het Van Gogh artist-in-residence programma.

Voorafgaand en tijdens de veilingperiode worden de werken geëxposeerd in het Vincent van GoghHuis. U kunt de werken daar bekijken en na afloop hier ook afhalen. U ontvangt na afloop de veiling hierover bericht van het Vincent van GoghHuis. Deze expo is ingericht in de van goghkamer momenteel.

Om straks mee te kunnen bieden heeft u een Catawiki account nodig.
U kunt zich eenvoudig registreren via: catawiki.com Catawiki is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Via het platform worden bijzondere objecten – voorafgaand geselecteerd door een team experten – aangeboden aan gepassioneerde internationale kopers.

Voorafgaand en tijdens de veilingperiode worden de werken geëxposeerd in het Vincent van GoghHuis. De werken kunnen daar worden bekeken. Om straks mee te kunnen bieden is een Catawiki account nodig.

Registreren gaat eenvoudig via catawiki.com/a/394163.

Kunstenaars: Op deze benefietveiling worden werken aangeboden van de volgende kunstenaars: Stefan Peters, Paul den Hollander, Charles Laib Bitton, Anneke Hendrikx, Arja Hop & Peter Svenson, Janus Metsaars, Heringa/Van Kalsbeek, Jonah Falke, Emo Verkerk, Lotte van Lieshout, Pieter Laurens Mol, Tom Claassen, Anne Forest, Ralf Kokke, Philip Akkerman & Mike van der Pol, Stijn Peeters, Sylvie De Meerleer, Renske van Enckevort, René Korten, Sef Peeters, Tahné Klein, Caro Derkx & Mees Walter, Judith Geerts, Ian Skirvin, Jenny Ymker, Frans van Veen, Aram Tanis, Hans de Kort, Karin Borghouts, Danielle Lemaire, Tessa de Swart, Annemieke Fanoy, Dirk Kome en Vik Muniz.

Details

Start:
23 oktober, 2020 — 10:00
End:
1 november, 2020 — 17:00